המצרכים:
100 גר' שוקולד מריר של טעמן
100 גר' שוקולד חלב של טעמן
150 גר' חמאה
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס קמח
כף קקאו
חצי כפית מלח
שוקולדים (פרלינים) לקישוט של טעמן
אגוזים שאוהבים
הוראות הכנה:
ממיסים את השוקולד ואת החמאה ומערבבים טוב.
מוסיפים את הביצים ומערבבים, ואז את הסוכר, ובסוף את הקמח, הקקאו והמלח. מערבבים לאיחוד בלבד.
מוסיפים שוקולדים לבלילה, ומעבירים לתבנית 27*33 מרופדת בנייר אפייה. קוצצים אגוזים שאוהבים, מפזרים מעל הבראוניז.
אופים בתנור בחום 170 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שהבראוניז מתייצב. מוציאים לקירור.
כשהבראוניז ממש קר חותכים לריבועים. אפשר לקשט בזילוף של פסי שוקולד לבן על האגוזים למראה חגיגי יותר.
לפרווה- להחליף את השוקולד חלב בשוקולד מריר, ואת החמאה בשמן קוקוס או מחמאה.
בתאבון 🙂
♥ המתכון של משי שטרן ♥