המצרכים:
כוס משמשים מיובשים
כוס שזיפים מיובשים
כוס צימוקים
כוס אגוזי מלך (ניתן להמיר בשקדים. ראו הערה למטה)
חצי כוס שומשום
כוס דבש טעמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
הוראות הכנה:
- מניחים את כל הרכיבים בסיר, מביאים לרתיחה על אש גבוה. לאחר הרתיחה מנמיכים אש ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
- מומלץ להגיש חם או קר לצד אורז
הערה: יש הנוהגים שלא לאכול אגוזים בראש השנה. ניתן להמיר את האגוזים בשקדים.
בתאבון 🙂
♥ המתכון של סיון כהניאן ♥