המצרכים:
7 נתחי דג סלמון
חצי כוס מיץ לימון טעמן
מעט מלח
לרוטב:
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום
2 כפות חרדל
2 כפות דבש טעמן
4 כפות שמן קנולה טעמן
2 כפות מיץ לימון טעמן
חצי כפית גרגירי חרדל
לעיטוף הדג:
אטריות קדאיף
הוראות הכנה:
- מחממים תנור לחום 180 מעלות.
- משרים את נתחי הסלמון במיץ לימון ומעט מלח כ-10 דקות.
- קוצצים את כוסברה ומניחים בבלנדר, מוסיפים חרדל, שום, דבש, גרגירי חרדל, שמן, מיץ לימון ומלח ומערבלים עד לאיחוד.
- שוטפים את נתחי הסלמון מהלימון והמלח.
- שופכים את הרוטב שהכנו בבלנדר על נתחי הסלמון ומשרים 10 דקות לספיגת טעמים.
- מניחים מעט אטריות קדאיף לרוחב על נייר אפיה ומגלגלים בהן קצה אחד של נתח סלמון. ממשיכים כך עם שאר הנתחים.
- אופים 17 דקות.
- מגישים חם ומתפנקים !
בתאבון 🙂
♥ המתכון של שרה אביטן ♥