המצרכים:
8 מנות
8 שוקי עוף שטופים.
למשרה:
4 כפות קטשופ
4 כפות רסק תפוחים טעמן
2 כפות דבש טעמן
2 כפות רוטב סויה
4 כפות שמן זית טעמן
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
1/2 כף טימין יבש
מעט מלח
הוראות הכנה:
-
-
- מערבבים בקערה היטב את חומרי המשרה יחד עם שוקי העוף.
- מעבירים למקרר לפחות ל-4 שעות לספיגת טעמים, רצוי ללילה שלם.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מעבירים לשקית קוקי את השוקיים והרוטב, סוגרים לפי ההוראות,
- אופים למשך שעה.
-
בתאבון 🙂
♥ המתכון של ענבל מ. עיני ♥